Kalhotové kostýmy: jak je nosit a na co si dát pozor?

A Low Angle Shot of Women Wearing Blazers in Different Colors

Ačkoliv respektujeme současné všestranné módní trendy, každá žena chce občas být za dámu a vyjít napříč každodenním dobrodružstvím v elegantním outfitu. Právě proto jsme si zamilovali kalhotové kostýmy – stejně jako módní blogerky a celebrity po celém světě.

Jednoduchý outfit splňující své poselství

Podzimním hitem je vrstvení a do detailu promyšlené outfity složené z více druhů látek, vzorů a barev. Na takové outfity ale není pokaždé čas, proto si nás získal takto jednoduchý outfit, který ale dokonale splňuje své poselství – udělat z nás elegantní a stylovou dámu.

Nespočet střihů

Je jen na vás jestli zvolíte střih kalhotového kostýmu do zvonu, culottes, nebo třeba kalhotový kostým, který perfektně obepne vaše nohy a opticky je (např. díky svislým pruhům po stranách) zúží a prodlouží. V žádném případě nešlápnete vedle.

woman in gray coat sitting on concrete bench
Foto: Unsplash

Důležité je zvolit k tomuto kousku správný top, který nebude bránit ve slávě kalhotovému kostýmu.

Tip: Vrací se k nám módní trendy dlouhých nohavic. Vaše krásné boty budou sice schované, vaše nohy ale budou díky tomu dlouhé až do nebes. Tento trend si oblíbila například známá zpěvačka a v posledních letech především módní návrhářka Victoria Beckham.

V trendy barvách

Výrazná červená si žádá více doplňků, které zabrání vzniku dojmu Červené Karkulky. V pudrově růžové budete působit jako panenka Barbie, proto nezapomeňte například na psaníčko, nebo kabelku ve výraznějším odstínu, který tento dojem naprosto rozbije.

My jsme propadli smaragdově zelené, která je pro podzim ideální barvou.

Foto: Pinterest

Sportovní verze

Pokud se vám líbí tento jednoduchý ale zároveň stylový outfit a chcete jej nosit i jinam, než jen do práce na jednání a různé společenské události, i tento kousek je ovlivněn módním trendem sportovních prvků.

Najděte si svou sportovní verzi kalhotového kostýmu. A nás by zajímalo – která verze se vám více líbí?


Avatar

NikolKurkova

Oblékání je odrazem člověka - malý kousek z toho, kdo jste, je v tom, co máte na sobě (M. Jacobs). Můžete být každý den za někoho jiného a zároveň sami sebou. Tohle kouzlo na módě prostě miluji.